aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤα «έσκασε» για Σίλντενφελντ, κοντά και σε Γιάγκο!

Τα «έσκασε» για Σίλντενφελντ, κοντά και σε Γιάγκο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία Ρώσου επενδυτή στον Άρη δίνει οικονομική άνεση. Το μπάτζετ θα είναι ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της λεμεσιανής ομάδας, γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η νεοφώτιστη ομάδα συμφώνησε με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, το πολύπειρο Κροάτη στόπερ που μέχρι τον Ιανουάριο ήταν στην Ανόρθωση. Ο 36χρονος (18.3.1985) αμυντικός που τους τελευταίους μήνες ήταν στη Σίμπενικ, ομάδα της πατρίδας του, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει συμφωνήσει με τους πράσινους της Λεμεσού. Με την ποιότητα και την εμπειρία του, μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του Άρη.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Λεμεσού είναι κοντά σε συμφωνία και με άλλον έναν αμυντικό, τον Στίβι Γιάγκο. Ο 28χρονος (16.12.1992) πολυθεσίτης αμυντικός αγωνίζεται κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ. Είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο (με γαλλική υπηκοότητα) και τελευταία του ομάδα ήταν η Καέν. Προηγουμένως, φόρεσε για μια επταετία τη φανέλα της Τουλούζ, ενώ είχε και πέρασμα από τη Χάβρη. Σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία βρίσκεται ο Γιάγκο, με πολλές παραστάσεις από την Α’ και Β’ Κατηγορία της Γαλλίας. Σαφώς και αν υλοποιηθεί η μετεγγραφή θα είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Λεμεσού.

Από τις πιο πάνω προδιαγραφόμενες μετεγγραφικές κινήσεις του Άρη, διαφαίνεται πρόθεση για ποιοτική ενίσχυση, με στόχο να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, μακριά από περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ