aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤα δεδομένα με τον Κορέια και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας!

Τα δεδομένα με τον Κορέια και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η δημοτικότητα αρκετών παικτών της Νέας Σαλαμίνας κινείται σε επίπεδα limit up αυτή την εποχή και λογικό είναι όσοι μένουν ελεύθεροι, αλλά και κάποιοι που έχουν για άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, να μπήκαν στο στόχαστρο κάποιων ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Στη μετεγγραφική λίστα του Λάρκου ο Κορέια

Αρχικά, είναι ο Τιάγκο Φερέιρα που μένει ελεύθερος και απ’ ότι φαίνεται δεν θα αποδεχθεί την πρόταση της Νέας Σαλαμίνας και θεωρείται κλειστός στην Ομόνοια. Σήμερα, βούιξε  ο τόπος ότι οι πράσινοι της Λευκωσίας επιθυμούν την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Άντερσον Κορέια (δεξιά στη φωτό), ο οποίος πραγματοποίησε επίσης εξαιερετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου, αλλά έχει κλειστό συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Και η τιμή πώλησής του δεν είναι… παίξε-γέλασε.

Διαβάστε επίσης: Πάρης Ανδρέου σε Ομόνοια: «Διαθέσιμος προς πώληση ο Μαργκάσα…»

Ο ποδοσφαιριστής ακούει πλέον τα πράσινα καμπανάκια που τον καλούν, καθότι άνθρωποι της Ομόνοιας προσέγγισαν την πλευρά του όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας, κάτι το οποίο ενόχλησε έντονα τους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι πράσινοι «ενόχλησαν» παίκτες που έχουν συμβόλαιο (πέραν του Κορέια), αλλά και ένα μέλος του υποστηρικτικού προσωπικού.

Διαβάστε επίσης: Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Τιάγκο στην Ομόνοια

Από το… στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, βγαίνει προς τα έξω ότι εάν η Ομόνοια επιθυμεί να αποκτήσει τον Κορέια, θα χρειαστεί να περάσει στο «παρασύνθημα». Δηλαδή να υποβάλει μία αρκετά καλή πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή κι αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, καθότι οι πράσινοι είναι αρκετά ζεστοί για τον ποδοσφαιριστή. Εάν τα βρουν οι δύο ομάδες και η Σαλαμίνα θεωρήσει αρκετά καλή την πρόταση και συμφέρουσα από οικονομικής άποψης, τότε ο 28χρονος αριστερός φουλ μπακ, θα μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα σε Ομόνοια: «Όσοι έχετε €6.000.000 – €7.000.000, πουλάμε υπηρεσίες»

Από εκεί και πέρα βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές πιθανόν να συναντηθούν μέσα στις επόμενες μέρες για να διαπραγματευτούν για τον Κορέια. Ο λόγος που πιθανόν να αποδεχθεί την πρόταση η Νέα Σαλαμίνα, εφόσον αυτή θεωρηθεί καλή, αφορά στο γεγονός ότι ο παίκτης έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί νόμιμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, αφήνει τον εαυτό του έξω από όλα αυτά και εμπιστεύεται πλήρως τους ατζέντηδές και το γραφείο που έχουν τα δικαιώματά του.

Σημείωση: Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy και ο Active Radio (107.4 & 102.5), είχαν αποκαλύψει από τις 23 Απριλίου ότι ο Κορέια, ήταν στη μετεγγραφική λίστα του Νεόφυτου Λάρκου, του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας (διαβάστε εδώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ