aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤ. Αντωνίου: «Δεν καταλαβαίνω το αίσθημα ευχαρίστησης στην Ομόνοια»

Τ. Αντωνίου: «Δεν καταλαβαίνω το αίσθημα ευχαρίστησης στην Ομόνοια»

Στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, το περασμένο Σάββατο αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος τόνισε πως δεν καταλαβαίνει το αίσθημα ευχαρίστησης των πρασίνων. Εξέφρασε επίσης, την άποψη του για τη διαχείριση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όσα δήλωσε ο Τάκης Αντωνίου:

Για το ματς του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια: «Η δική μου η άποψη είναι ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί και ήταν αναμενόμενο η αντίδραση της Ομόνοιας, άργησε φυσικά να ισοφαρίσει και έτσι ήταν δύσκολο να το γυρίσει αλλά και ο ΑΠΟΕΛ να πετύχει δεύτερο γκολ».

Για τη διαχείριση του αγώνα από τον Μιλόγεβιτς: «Η δική μου άποψη είναι ότι όσο ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος, αλλά και η Ομόνοια στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί απέναντι στον αντίπαλο τους. Δεν ήταν πολλές οι φάσεις από τις δύο ομάδες. Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, η προσπάθεια του Μιλόγεβιτς να παίξει πιο συντηρητικά απέτυχε. Ο ΑΠΟΕΛ περνούσε ήσυχα παρόλο που ήθελε η Ομόνοια το γκολ. Δεν ήταν λάθος το να βάλει κάποιο παίκτη αμυντικό υψηλόσωμο, όμως ο παίκτης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

Εγώ δεν βλέπω ότι ήταν κακή η διαχείριση του Μιλόγεβιτς. Είχε λογική η διαχείριση του. Θα μπορούσαν να γινούν πολλά πράγματα. Η Ομόνοια δεν απείλησε τον ΑΠΟΕΛ. Δεν καταλαβαίνω αυτό το αίσθημα ευχαρίστησης της Ομόνοιας. Έφτασε κοντά ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει και με τον τρόπο που ξεκίνησε το ματς, ήταν μπροστά στο σκορ με μία σχετική άνεση, αλλά ισοφαρίστηκε στο 85’. Δεν θα επηρεάσει η ισοπαλία με την Ομόνοια, δεν επηρεάζεται ο ΑΠΟΕΛ από τέτοιες εξελίξεις. Δεν μπορεί μία ομάδα να πηγαίνει συνέχεια με νίκες. Όλοι θα χάσουν βαθμούς. Αυτό που έλειψε στον ΑΠΟΕΛ ήταν η ταχύτητα στο επιθετικό κομμάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ