aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤ. Αντωνίου: «Δεν δίνω άλλοθι, ούτε τους δικαιολογώ αλλά δεν κράτησε ισορροπίες ο διαιτητής»

Τ. Αντωνίου: «Δεν δίνω άλλοθι, ούτε τους δικαιολογώ αλλά δεν κράτησε ισορροπίες ο διαιτητής»

Ευθύνη και στη διαιτησία και στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ για τις τέσσερις αποβολές στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση απέδωσε ο Τάκης Αντωνίου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε πως ο Νικόλας Νεοκλέους δεν κράτησε ισορροπίες, όμως υπογράμμισε ότι δεν δίνει κανένα άλλοθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν τιμά κανέναν, ένας αγώνας με τόσα πολλά νεύρα και τόσες πολλές κάρτες. Εκφράζω την απογοήτευση μου. Θα συμφωνήσω πως σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξε διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, δεν μας αρέσει να τα βλέπουμε.

Με λίγη απόσταση από τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, εγώ δεν μίλησα ποτέ για την διαιτησία. Ένας που είναι με τον ΑΠΟΕΛ ή πρέπει να τα βάλει με τον διαιτητή ή να τα βάλει με τους παίκτες. Εγώ θα τα βάλω και με τους δυο.

Θα μπορούσε να αποφύγει την απευθείας κόκκινη, στον Νατέλ, αλλά τον καλύπτει ο κανονισμός. Κανείς ΑΠΟΕΛίστας, όμως δεν ξεχνά ότι υπήρχε χέρι στον Αραγιούρι στο πρώτο παιχνίδι ή ότι ο Αμπαρτζουμιάν πάτησε τον Εφραίμ το περασμένο Σάββατο. Τα είχαν στο μυαλό τους οι παίκτες. Δεν τους δικαιολογώ, απλά κάνω μια διάγνωση γιατί υπήρχαν τόσα συσσωρευμένα νεύρα.

Με ποια λογική έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ντανίλο; Δεν έκοψε υποσχόμενη επίθεση, ούτε βίαιο ήταν το μαρκάρισμα. Έπρεπε να προσέξει  λίγο τις ισορροπίες, από τη στιγμή που δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ρισβάνη σε δύο περιπτώσεις. Δεν δίνω κανένα άλλοθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οφείλουν να είναι επαγγελματίες κι όχι να βγάζουν τα νεύρα τους γιατί έγιναν κάποια πράγματα στο παρελθόν. Δεν αποτελούν δικαιολογία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ