aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣυζητήσεις με Γιαχ Γιάροσλαβ

Συζητήσεις με Γιαχ Γιάροσλαβ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης στην Πάφος FC, με την προσοχή να εστιάζεται στην απόκτηση του Πολωνού αμυντικού Γιαχ Γιάροσλαβ. Είναι 25 χρόνων, ανήκει στην Κρίσταλ Πάλας και αγωνίζεται δανεικός στη Σιέριφ Μολδαβίας, η οποία έχει προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Λέχια τη σεζόν 2011-12.

Από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2017 ήταν στη Λουμπίν (68 συμμετοχές και 4 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος). Έπειτα πήρε μετεγγραφή στην Κρίσταλ Πάλας. Πέρσι ήταν δανεικός στην τουρκική Ρίζεσπορ.

Από τον περασμένο Μάρτιο αγωνίζεται στη Σιέριφ, μετρώντας 19 συμμετοχές και 1 γκολ. Η παφιακή ομάδα, εξετάζει και άλλους ποδοσφαιριστές ώστε να ανεβάσει το επίπεδο και να διακριθεί στο νέο πρωτάθλημα. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη καθώς έχουν πέσει με τα μούτρα στην υλοποίηση των μετεγγραφών που έχει ανάγκη το σύνολο.

Τα λέει φιλικά με τη Γιαγκελόνια

Δεύτερο φιλικό δίνει σήμερα η Πάφος FC, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια (19:00). Ο Ζέλικο Κόπιτς θα δει την ομάδα του απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και εννοείται πως θα αντλήσει κι άλλα συμπεράσματα, κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που έχουν προστεθεί στο ρόστερ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και ασφαλώς, υπάρχει η προσδοκία ότι θα ανεβάσουν τη στάθμη της ποιότητας στο έμψυχο δυναμικό.

Στην Πολωνία βρίσκονται ήδη οι Βα, Τόρε και Ιμπραχίμ, οι οποίοι μάλλον θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Νέμετς, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι. Το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχτεί από τον προπονητή και να αγωνιστεί στα επόμενα φιλικά της ομάδας.

Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας λόγος ρίσκου από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι πανέτοιμος για να μπει στη δράση. Στο σημερινό φιλικό, ίσως δώσουν το «παρών» τους και οι Ρώσοι ιδιοκτήτες, Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουπόφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ