aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια»

«Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια»

Για την Αλκή, όπως και για όλες τις ομάδες εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας. Ειδικά στην προσπάθεια που κάνει για να απεγκλωβιστεί από τις περιπέτειες του βυθού. Πόσο μάλλον, λοιπόν, να αντιμετωπίζεις (και) τον πρωταθλητή στην έδρα του!

«Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια» μπορούν να λένε στην «αθάνατη» που εκτός των άλλων έχουν και τα προβλήματα απουσιών των Ακόστα και Στάροκιν, ενώ ο Γουίκς δεν έχει εγγραφεί ακόμα. Στα «συν» για τον Κώστα Σακκά, το γεγονός ότι μπορεί (εφόσον το κρίνει σκόπιμο) να χρησιμοποιήσει το νέο απόκτημα της ομάδας, τον επιθετικό Μπαντάρα.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Χαρή αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Γκαντάσια θα πάρει θέση ως αμυντικό χαφ στη θέση του απόντος Σταρόκιν. Βέβαια το ζητούμενο για τους κυανέρυθρους, όποιοι κι αν αγωνιστούν είναι το βαθμολογικό όφελος, κάτι που οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ