aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνέντευξη Αλωνεύτη: «Αν τα καταφέρεις πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις»

Συνέντευξη Αλωνεύτη: «Αν τα καταφέρεις πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις»

Ένας εκ των μεγαλύτερων Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ιστορία. Με σήμα κατατεθέν του το «46» στην πλάτη. Ένας αριθμός ο οποίος πλέον κοσμεί μια ετικέτα οινοποιίας.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών πέραν της τιμής προς το πρόσωπο του, έχει ξεκινήσει και μια συνεργασία με τον Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος μίλησε παράλληλα στο γραφείο τύπου του Συνδέσμου.

Πώς είναι για εσένα αυτή η νέα ενασχόληση;
“Είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι αυτό της οινοποιίας, οι ρυθμοί δεν είναι ίδιοι με αυτούς του ποδοσφαίρου. Είναι μια πολύ όμορφη δουλειά και άλλωστε πρέπει να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Αν μπορείς και αν τα καταφέρνεις πρέπει να κάνεις αυτό που γουστάρεις κι εμένα ο τομέας αυτός μου αρέσει πολύ.”

Σου άρεσε πάντα λοιπόν το καλό κρασί;
“Ανέκαθεν ναι, αλλά δυστυχώς λόγω επαγγέλματος δεν μπορούσα να πιω.”

Πόσο σημαντική είναι για ένα πρώην ποδοσφαιριστή η άμεση μετάβαση σε μια νέα καριέρα;
“Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία. Πρέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής να προβλέπει το τέλος της καριέρας του γιατί τελειώνει ένας τεράστιος κύκλος αλλά ξεκινά μια νέα ζωή. Εγώ το σκεφτόμουν για δύο με τρία χρόνια πριν από το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και ευτυχώς βρήκα αυτό που μου αρέσει.”

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το οινοποιείο;
“Είχα μια φιλική σχέση με τον κύριο Ανδρέα Χρυσοστόμου “Τσαλαπατή” και δοκίμαζα τα κρασιά του τακτικά. Μετά όταν οι συνθήκες ήταν ευοίωνες προέκυψε και η συνεργασία. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα “timing”.”

Πόσες ετικέτες «46» παράγονται και που μπορεί ο κόσμος να τα βρει;
“Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν 7 ετικέτες αλλά έχουμε και ακόμη 4 οι οποίες είναι περιορισμένης έκδοσης. Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί τα κρασιά «46» by Tsalapatis από επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια.”

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο τομέα της ζωής του Στάθη Αλωνεύτη και ενημερώνουμε ότι αυτές τις μέρες, μέσα από το λογαριασμό Instagram του ΠΑ.Σ.Π., μπορείτε να κερδίσετε ένα πακέτο κρασιών «46» by Tsalapatis!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ