aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυνάντηση με Πάμπο Χριστοδούλου, καλές οι πιθανότητες να αναλάβει

Συνάντηση με Πάμπο Χριστοδούλου, καλές οι πιθανότητες να αναλάβει

Στην αναζήτηση για προπονητή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άντρε Πάους βρίσκονται ως γνωστόν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Ολλανδός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από το απόγευμα της Τρίτης (13/11) και οι βυσσινί ευελπιστούν ότι σύντομα θα βρεθεί ο εκλεκτός αντικαταστάτης, ώστε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να έχει χρόνο να δουλέψει και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές όσο καλύτερα γίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, η διοίκηση της παραλιμνίτικης ομάδας είχε επαφή και συνάντηση με τον Πάμπο Χριστοδούλου ο οποίος ήταν ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους. Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με μία πιθανή συνεργασία. Ήταν εποικοδομητική η συνάντηση και φαίνεται πως υπάρχει καλό έδαφος, αφού ο οικονομικός παράγοντας δεν αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για μία πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, της Ανόρθωσης, της Εθνικής Κύπρου και της Ομόνοιας, πρόσφατα είχε πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συνεργασία οι επαφές. Ο Κύπριος τεχνικός παραμένει «ελεύθερο πουλί» (με την ποδοσφαιρική έννοια) από τότε που αποχώρησε από την Ομόνοια, δηλαδή από πέρυσι αρχές Δεκεμβρίου και είχε προτάσεις από κάποιες ομάδες κυπριακές και ξένες, αλλά δεν κατέληξε κάπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ