aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας - Κούμα: Συζήτησαν για επιστροφή των φιλάθλων

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας – Κούμα: Συζήτησαν για επιστροφή των φιλάθλων

Συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα, πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, σήμερα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Συζητήθηκαν διάφορα θέμα που αφορούν στην έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ επίσης και η παρουσία επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους και η εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Γιώργου Κούμα.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Συζητήθηκε, επίσης, η παρουσία επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους και η εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Βοηθός Αρχηγός (Ε), κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟΠ, κ. Ανθούλης Μυλωνάς και ο Υπ/νος Ασφάλειας της ΚΟΠ, κ. Μιχάλης Αγγελίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ