aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυμφώνησε με τον Αργεντινό Φράνκο Φλόρες

Συμφώνησε με τον Αργεντινό Φράνκο Φλόρες

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στην Αλκή συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο ραδιόφωνο του Αctive (107.4 &102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, η «Αθάνατη» συμφώνησε με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Φράνκο Φλόρες (αριστερά στη φωτό).

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ντούγκλας Χάιγκ, καταγράφοντας 20 συμμετοχές, ενώ προηγουμένως ήταν στη Σεκούνδα Ντιβιζιόν Γιέιδα Ισπανίας (πρώην ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ) μετρώντας 11 συμμετοχές.

Ακολούθως, ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε: «Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Αργεντινό Flores Franco Valentin (Φλόρες Φράνκο Βαλεντίν). Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Είναι 25 ετών (28/05/1993) και είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού έπαιξε και στην Ισπανική Λέιδα την περίοδο 2016/17. Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Φλόρες Φράνκο στην οικογένεια της Αλκής και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ