aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυμφωνία με Αντένον, με συστάσεις Ποτέ

Συμφωνία με Αντένον, με συστάσεις Ποτέ

Στη Δόξα ήταν προετοιμασμένοι για την αποχώρηση του Πάντιτς, αφού ο Σέρβος στόπερ είχε εκφράσει εξαρχής πρόθεση, εάν βρει ομάδα στην Ισπανία, να τερματίσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Γι’ αυτό και στη Δόξα προχώρησαν άμεσα σε καταρχήν συμφωνία με τον Καλντ Αντένον, τον 36χρονο (29.7.1985) διεθνή κεντρικό αμυντικό από το Μπενίν. Για τον Αντένον έδωσε τις καλύτερες συστάσεις ο συμπατριώτης της του Μίκαελ Ποτέ, που πέρασε από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Ο Αντένον είναι πολύπειρος και στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αβράνς Γαλλίας μετρώντας 22 συμμετοχές. Έκανε πολύ καλές σεζόν στην Αμιάν από το 2015 έως το 2019, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Λε Μαν, Μπαστιά, Λουκόν, Αλ Γουάντα Σαουδικής Αραβίας.

Φόρεσε τη φανέλα της Eθνικής Μπενίν 70 φορές και πέτυχε δύο γκολ. Ο ύψους 1.80μ. κεντρικός αμυντικός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή και να επισημοποιηθεί από τη Δόξα. Ακολούθως θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Σακκά, με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο.

Εξάλλου, η Δόξα θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι αύριο με τον Απόλλωνα στο προπονητικό κέντρο της λεμεσιανής ομάδας στο Κολόσσι (19:00). Θα είναι διάρκειας 4 ημιχρόνων των 40 λεπτών, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους προπονητές να δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ