aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων προς τον Πρόδρομο Πετρίδη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων προς τον Πρόδρομο Πετρίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση προς τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, για το θάνατο της μητέρας του, εξέδωσαν Απόλλωνας, Ανόρθωση, ΑΕΚ, Πάφος FC, Ολυμπιακός, Δόξα και Ακρίτας Χλώρακας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πρόεδρου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, κ. Πρόδρομου Πετρίδη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Αιωνία της η μνήμη.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Εκ μέρους της οικογένειας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη για την απώλεια της μητέρας του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη, για τον θάνατο της μητέρας του.

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Ως Δ.Σ της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τον προέδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομο Πετρίδη για το θάνατο της μητέρας του.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και η οικογένεια του Σωματείου ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους,στην οικογένεια του Προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, για το χαμό της μητέρας του.

Αιωνία της η μνήμη.

Η ανακοίνωση του Ακρίτα Χλώρακας:

Το Σωματείο μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον προέδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομο Πετρίδη για το θάνατο της μητέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ