aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣυλλυπητήρια για Μιτόσεβιτς

Συλλυπητήρια για Μιτόσεβιτς

Πολλά αθλητικά σύνολα και ομάδες εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Ντούσαν Μιτόσεβιτς.

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Dusan Mitosevic για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Απόλλων: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Ντούσαν Μιτόσεβιτς ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Τρίτης (02/01/18). Ο κ.Ντούσαν Μιτόσεβιτς διατέλεσε προπονητής της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2001-2002».

Aνόρθωση: «Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εκφράζει την θλίψη και οδύνη της της για τον χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς σε ηλικία μόλις 68 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Ντούσαν απεβίωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Στην Ανόρθωση εργάστηκε από το 1996 μέχρι το 2001 υπό την προεδρία Κίκη Κωνσταντίνου κατακτώντας 4 πρωταθλήματα (1997-2000), ένα κύπελλο (1998) και 3 Σούπερ Καπ (1998-2000) ενώ ανακυρήχτηκε και τέσσερεις φορές σαν «προπονητής της χρονιάς», από το 1997 μέχρι το 2000. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αποτελούσε και πάντα θα αποτελεί μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας, καθώς μετά τα χρόνια της προσφυγιάς ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να επαναφέρει την “Μεγάλη Κυρία” στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος αλλά και ψηλά στην υπόληψη όλου του φίλαθλου κοινού. Το προσωνύμιο άλλωστε που τον συνόδευε ως ο προπονητής των τίτλων, μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού το κέρδισε μετά από κόπο, μόχθο αλλά και σκληρή δουλειά. Σύσσωμο το Δ.Σ. θα παραστεί στη κηδεία του. Αιωνία του η μνήμη, κι’ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

AΠΟΕΛ: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Dušan Mitošević. Ενός ανθρώπου και προπονητή που έγραψε την δική του ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αιωνία του η μνήμη…».

AEΛ: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αείμνηστου Ντούσαν Μιτόσεβιτς που έγραψε τη δίκη του ιστορία ως προπονητής σε αρκετές ομάδες του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Αιώνια του η μνήμη».

Kρις Τριανταφυλλίδης: «Nτούσαν Μιτόσεβιτς. Τον γνώρισα σαν ένα μεγάλο αντίπαλο στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας ΚΥΡΙΟΣ. Σπάνιο είδος για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αιωνία του η μνήμη».

KOΠ: «Θλίψη στην οικογένεια του ποδοσφαίρου για τον θάνατο του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, που το βράδι της Πρωτοχρονιάς έχασε τη μάχη μετά από πολύχρονη περιπέτεια με την υγεία του. Ο Μιτόσεβιτς υπηρέτησε το Κυπριακό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια από την θέση του προπονητή σε αρκετές ομάδες, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Coca – Cola, τρία Super Cup με την Ανόρθωση Αμμοχώστου και αναδείχθηκε δύο φορές (1998-1998 και 1999-2000) ως κορυφαίος προπονητής με αντίστοιχες βραβεύσεις στην κορυφαία ετήσια εκδήλωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η ΚΟΠ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του. Πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα Δόξα-Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο θα τηρηθεί εις μνήμη του Μιτόσεβιτς μονόλεπτη σιγή».

ΠΑΣΠ: «Το Δ.Σ. και τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Ντούσαν Μιτόσεβιτς και στέλνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ιστορικές μορφές του κυπριακού ποδοσφαίρου, η δουλειά του οποίου επηρέασε θετικά την ιστορία αρκετών ομάδων.Κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα με την Ανόρθωση στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ εργάστηκε επίσης σε ΑΕΚ, Απόλλωνα, ΑΠΟΠ/Κινύρα, Ερμή, Άρη και Αγία Νάπα, διατηρώντας πάντοτε εξαιρετικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλεψε. Αιωνία του η μνήμη».

Άρης: «Όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του πρώην προπονητή της ομάδας μας (2011-2012) κου Ντούσαν Μιτόσεβιτς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη».

Ομόνοια: «RIP Dušan Mitošević».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ