aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυγκινημένος ο Οικονομίδης: «Δεν αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ να πάρει κάτι…»

Συγκινημένος ο Οικονομίδης: «Δεν αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ να πάρει κάτι…»

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης (2-0). Ο Κύπριος άσος φανερά συγκινημένος μίλησε στη κάμερα της Cytavision αναλύοντας τον αγώνα αλλά και τη συνέχεια των μαυροπρασίνων με τη Δόξα.

Αρχικά ανέφερε: «Από την αρχή του χρόνου είπαμε ότι θέλαμε να κοιτάζουμε όλους στα μάτια. Από την αρχή του παιχνιδιού ήρθαμε και δεν αφήσαμε από τον ΑΠΟΕΛ να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Για το κλειδί της νίκης: «Δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής ήταν όλοι εξαιρετικοί. Είπαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που χάσαμε από το Παραλίμνι. Τα καταφέραμε. Τα τελευταία δέκα παιχνίδια κρατήσαμε το τέταρτο παιχνίδι το μηδέν. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ στα άλλα παιχνίδια, σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί».

Για τη συνέχεια: «Σήμερα θα γιορτάσουμε και από αύριο θα σκεφτούμε τη Δόξα. Σαφώς και είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι με τη Δόξα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ