aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυ.Φι. Απόλλων Δ. Προάστια: «Να διαγραφεί ο Σασί και άμεση απέλαση...»

Συ.Φι. Απόλλων Δ. Προάστια: «Να διαγραφεί ο Σασί και άμεση απέλαση…»

Ο σύνδεσμός φιλάθλων του Απόλλωνα στα Δυτικά Προάστια, αντιδρά για τον πανηγυρισμό του Ισμαήλ Σασί και ζητά διαγραφή από την ΚΟΠ και άμεση απέλασή του από την Κύπρο, δίνοντας συνέχεια στο θέμα που προκλήθηκε παρά το γεγονός πως ο παίκτης απολογήθηκε και εξήγησε πως η χειρονομία αυτή αφορά σε έναν φίλο του ράπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η χειρονομία των Γκρίζων Λύκων του ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας Ι. Σασί στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα μας ΠΡΟΚΑΛΕΙ το Εθνικό αίσθημα κάθε Έλληνα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αίσχατη πρόκληση στην μνήμη των ηρωομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Την ίδια στιγμή που στη Γαλλία οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν τεθεί ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ στην ημικατεχόμενη μας πατρίδα να γίνονται αποδέκτες τέτοιες ενέργειες.

Ως ΣΥ.ΦΙ Απόλλων Δυτικά Προάστια Θύρα 1, απαιτούμε από την ΚΟΠ να διαγράψει ΑΜΕΣΑ τον εν λόγω ποδοσφαιριστή από το μητρώο της και από την Κυβέρνηση να τον απελάσει από τα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας με συνοπτικές διαδικασίες.

Υ.Γ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ