aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτυλιανού σε Μουσκάλλη για ομίχλη: «Βάλε αλλό δύο παίκτες μέσα κουμπάρε» (video)

Στυλιανού σε Μουσκάλλη για ομίχλη: «Βάλε αλλό δύο παίκτες μέσα κουμπάρε» (video)

Η διακοπή του ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας λόγω πυκνής ομίχλης που «σκέπασε» πολλές περιοχές της Λευκωσίας έφερε θύμισες από το παρελθόν στους παλαιότερους, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που διακόπηκε αγώνας στην Κύπρο εξαιτίας ομίχλης.

Τη σεζόν 2000-01 ο αγώνας του Εθνικού με τον Απόλλωνα στο Δασάκι διακόπηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του διαιτητή Λούη Λοΐζου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Μάλιστα, έμεινε στην ιστορία η ατάκα του Σταύρου Στυλιανού, τότε μέλους του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα, ο οποίος προέτρεψε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Μουσκάλλη να βάλει άλλους δύο παίκτες στο γήπεδο.

«Βάλε αλλό δύο παίκτες μέσα κουμπάρε να παίζουμε με 14. Θα τους μετρήσει; Πού θα τους δει ρε κουμπάρε;», η επική ατάκα του κ. Στυλιανού που καταγράφηκε ολοκάθαρα από την κάμερα της LTV και προβλήθηκε από το ένθετο «άλλη κάμερα». Το βίντεο επαναδημοσίευσε η σελίδα «Apollon1954 Retro Stories» και είναι ομολογουμένως απολαυστικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ