aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτους δρόμους Ομονοιάτες και ΑΕΛίστες – Το pre game του μεγάλου τελικού (pics)

Στους δρόμους Ομονοιάτες και ΑΕΛίστες – Το pre game του μεγάλου τελικού (pics)

Αντίστροφα μετρά η ώρα για την έναρξη του μεγάλου τελικού κυπέλλου Coca – Cola ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια. Το «τριφύλλι» στοχεύει απόψε στην 16η κατάκτηση τροπαίου του Κυπελλου Κύπρου, ενώ η ΑΕΛ στην όγδοη. Οι πράσινοι ήταν φιναλίστ άλλες επτά φορές, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι άλλες έντεκα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων εδώ και ώρες άρχισαν το pre game. Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων μαζεύτηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, στον Εναέριο για… pre game, ενώ οι οργανωμένοι της Ομόνοιας, πήγαν στο «Ηλίας Πούλλος» για να στηρίξουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού φίλοι των δύο ομάδων ξεχύθηκαν στους δρόμους και με συνθήματα δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου. Μέχρι και τρακτέρ επιστράτευσαν οι φίλοι των πρασίνων, ενώ οι ΑΕΛίστες μετά το φαγοπότι στη Λεμεσό πήραν τον δρόμο προς Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ