aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑStoiximan: Ντέρμπι με 0% γκανιότα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Stoiximan: Ντέρμπι με 0% γκανιότα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Νέο σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ και η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις, 0% γκανιότα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για να επιλέξετε με ποιον τρόπο θα πάτε ταμείο! Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Την ημέρα του αγώνα θα βρείτε το παιχνίδι με 0% γκανιότα! *0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! Στο 2.35 η νίκη του Απόλλωνα, στο 3.65 η ισοπαλία και στο 3.30 η νίκη του ΑΠΟΕΛ. Και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από την Stoiximan. Αν βλέπετε κίτρινη κάρτα του Μερκή, ποντάρετε στο 1.75. Κίτρινη του Μερκή και νίκη του ΑΠΟΕΛ φίνει 6.00. Κόκκινη κάρτα του Μερκή έχει απόδοση 8.00. Αν πιστεύετε ότι ο πρώτος σκόρερ θα είναι ο Ζελάγια ή ο Ντε Καμάργκο, ποντάρετε στο 3.40.

Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν ξανά και ο Ζελάγια και ο Μάγκλιτσα, η απόδοση είναι 7.50! Αν βλέπετε γκολ του Ζελάγια και ασίστ του Γιάκολις, η απόδοση είναι 10.00. Αν βλέπετε δοκάρι στο παιχνίδι, η απόδοση είναι 2.00. Αν πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας θα σκοράρει με πέναλτι, ποντάρετε στο 5.50. Αν βλέπετε γκολ του ΑΠΟΕΛ με πέναλτι, η απόδοση είναι 7.00. Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ. Και όλα τα ειδικά στοιχήματα εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα στο ντέρμπι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)! Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση. Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ