aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο τραπέζι η δημοσιοποίηση των διαλόγων των διαιτητών – Τα 3 θέματα της ατζέντας

Στο τραπέζι η δημοσιοποίηση των διαλόγων των διαιτητών – Τα 3 θέματα της ατζέντας

Στις 14:30 την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ μετά το αίτημα του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών. Στην ατζέντα της συνεδρίας περιλαμβάνονται τρία θέματα με άξονα τη διαιτησία.

1) Η αμεροληψία, 2) η κάθοδος ξένων διαιτητών και 3) θα εξεταστεί κατά πόσο είναι φρόνιμο να δίνονται οι διάλογοι των διαιτητών στην ενδοεπικοινωνία. Όπως αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος του Απόλλωνα στην Ομοσπονδία, Φοίβος Βάκης μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» κατατέθηκε αίτημα εκ μέρους του ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των διαλόγων ανάμεσα σε διαιτητές και VAR, ώστε να υπάρχει διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.

Όσον αφορά την πιθανότητα καθόδου διαιτητών τα δεδομένα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η άποψη των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα αλλά το οικονομικό με την ΚΟΠ να μην εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει το κονδύλι περίπου 10.000 ευρώ που απαιτείται για κάθε παιχνίδι. Επίσης, εκφράζονται επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι εφικτό εν μέσω της πανδημίας να έρθουν ξένοι διαιτητές για τις εναπομείνασες αγωνιστικές με τον Φοίβο Βάκη να δηλώνει πως με τις διευκολύνσεις που υπάρχουν στο θέμα των αφίξεων υπάρχει περισσότερο πρόσφορο έδαφος σε σχέση με προηγούμενους μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ