aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο στόχαστρο ο Φυτανίδης

Στην Ένωση βρίσκονται σε επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν έμπειρο και έναν νεαρό με πλούσιες παραστάσεις. Η έμπειρη λύση ακούει στο όνομα Σωκράτης Φυτανίδης.

Διαβάστε επίσης: Κανένα θέμα με τον Οικονομίδη στην Ανόρθωση

Ο Ελλαδίτης αμυντικός με καριέρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, αγωνίστηκε κατά την περασμένη σεζόν στη ρουμανική Γκαζ Μετάν, γράφοντας δέκα συμμετοχές (εννιά στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο). Ωστόσο, από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές και με νεαρό διεθνή «λεγεωνάριο» αμυντικό, του οποίου δεν διέρρευσε το όνομα.

Διαβάστε επίσης: Λοϊζίδης: «Ανατράπηκαν οι ενδείξεις, συνεχίζω να ζω το όνειρό μου»

Η διοίκηση των βυσσινί πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μία μετεγγραφή τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει πως υπάρχουν και άλλες ανάγκες. Όπως διαρρέει, υπάρχει οικονομική στενότητα και οι παράγοντες του συλλόγου δεν θέλουν να ξεφύγουν από τις δεσμεύσεις τους στους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, θα γίνουν αποδεσμεύσεις παικτών, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει προς το παρόν. Αν εξοικονομηθεί ικανοποιητικό ποσό, ίσως γίνει ξανά κουβέντα για μετεγγραφή σε άλλη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ