aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία ο φίλαθλος της Πάφου

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία ο φίλαθλος της Πάφου

ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 27χρονος φίλαθλος της Πάφου ο οποίος έπεσε στο κενό από τις κεκίδες του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης το βράδυ της Παρασκευής, κατά τους πανηγυρισμούς για το γκολ της ισοφάρισης της παφιακής ομάδας στον αγώνα με τον Άρη.

Ο 27χρονος βρέθηκε στο κενό στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής, όταν η Πάφος ισοφάρισε, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι. Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν άμεσα κοντά του για παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ το ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο τον μετέφερε σε ελάχιστα λεπτά στο Νοσοκομείο Πάφου.

Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του επιβάλλεται η μεταφορά και νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, πράγμα που έγινε το ίδιο βράδυ. Όπως διαπιστώθηκε ο 27χρονος φέρει κάκωση κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως πολύ σοβαρή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ