aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣτο «μικροσκόπιο» διεθνής Ουκρανός

Στο «μικροσκόπιο» διεθνής Ουκρανός [pics & video]

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η προσπάθεια ενίσχυσης του Ερμή καλά κρατεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», από δοκιμαστικά στους «φτεροπόδαρους» περνάει ο Βιτάλι Μπαλασιόφ και αν ικανοποιήσει τον Νίκο Παναγιώτου θα αποκτηθεί.

Πρόκειται για Ουκρανό εξτρέμ (αγωνίζεται και στα δύο «φτερά»), ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του. Άρχισε την καριέρα του το 2004 από την ακαδημία της Τσερνομόρετς και τέσσερα χρόνια αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα, με την οποία από το 2008 μέχρι το 2015, κατέγραψε 98 συμμετοχές σκοράροντας 12 γκολ.

Το 2013-14 είχε δοθεί δανεικός στην ουκρανική Χοβέρλα Ουζχορόν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 10 φορές και σημείωσε ένα γκολ. Πέρσι, όταν έμεινε ελεύθεροw από την Τσερνομόρετς βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στη Βίσλα Κρακοβίας, στην οποία αγωνίστηκε μόλις σε 8 παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος και έτσι ήρθε στην Κύπρο για να δοκιμαστεί στον Ερμή. Μάλιστα, χθες το μεσιμέρι πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη χώρα μας και το απόγευμα πήρε χρόνο συμμετοχής (25 λεπτά) στο νικηφόρο φιλικό κόντρα στην ΑΕΖ (2-1).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ