aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ τσακωθήκαμε στα αποδυτήρια, μου άρεσε»

«Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ τσακωθήκαμε στα αποδυτήρια, μου άρεσε»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα Για Μπάλα» ήταν ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής «ανακρίθηκε» από τους Γιώργο Σαββίδη και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για όλα όσα αφορούν το στρατόπεδο των ερυθρολεύκων και τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην έξοδο από την Ομόνοια.

Αρχικά ανέφερε: «Ακόμα δεν τέλειωσε η χρονιά, αλλά ήταν ένας στόχος που είχαμε από την αρχή. Ο κύριος Σάββας (σ.σ. Πουρσαϊτίδης) μας είπε από την αρχή ότι είχαμε την ποιότητα για να μπούμε στην ομάδα και το κάναμε. Χθες, ήμασταν νευριασμένοι θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με μια νίκη. Εντάξει μετά είπαμε να ηρεμήσουμε λίγο και να χαρούμε ότι ήμασταν στην εξάδα».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Μαργκάσα: «Ήθελα να σκοτώσω… Ο Πέτεφ έλεγε ότι δεν πίστευε»

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είπε: «Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ τσακωθήκαμε στα αποδυτήρια. Εμένα μου άρεσε. Είπα “καλά η Νέα Σαλαμίνα χάνει από τον ΑΠΟΕΛ και γίνεται έτσι”. Μου άρεσε αυτό. Αυτό όλα είναι νοοτροπία του κύριου Σάββα. Δεν μας νοιάζει τίποτα, έχουμε ακόμα στόχους στο πρωτάθλημα».

Για την είσοδο στην εξάδα: «Πρώτη φορά που μίλησα με τον Σάββα του είπα ότι δεν θέλω να παίξω στο δεύτερο γκρουπ, ήθελα να παλέψω και να μπω στην πρώτη εξάδα. Όλοι ξέρουμε την δυναμική της Ανόρθωσης, της Ομόνοιας, της ΑΕΛ αλλά εγώ πίστευα. Δεν είναι μόνο ο Σάββας (σ.σ. Πουρσαϊτίδης), είμαστε όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, προπονητής, όλοι είναι ένα. Αμάν ζητήσουμε κάτι το έχουμε την επόμενη μέρα».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Ο στόχος για τα πλέι οφ είναι να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Με μεγάλες ομάδες είναι να έχεις το κάτι παραπάνω. Από πλευράς ποιότητας, η πρώτη ομάδα είναι η καλύτερη, ο ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ομάδα και έχει την εμπειρία για πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Ο Απόλλωνας έχει καλή ομάδα και η ΑΕΛ είναι σκληρή. Η ΑΕΚ με την έλευση του Ιδιάκεθ επίσης παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για το ποιους ποδοσφαιριστές της Σαλαμίνας ξεχωρίζει: «Στην Νέα Σαλαμίνα ξεχωρίζουν και οι 25, βλέπω ποιότητα στους μικρούς που έχει χρόνια να δω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ