aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Στο κόλπο για Μπαριέντος μεγάλες κυπριακές ομάδες υπό ένα όρο»

«Στο κόλπο για Μπαριέντος μεγάλες κυπριακές ομάδες υπό ένα όρο»

Για ενδιαφέρον μεγάλων κυπριακών ομάδων να αποκτήσουν τον Ζαν Πιέρ Αγκουστίν Μπαριέντος κάνει λόγο η ελλαδική ιστοσελίδα onsports.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ουρουγουανός μέσος που είναι από τους κορυφαίους του Βόλου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι σε διαδικασίες ανανέωσης συμβολαίου με την ελληνική ομάδα, όμως έχει προσεγγιστεί από ομάδες του εξωτερικού μεταξύ αυτών και της Κύπρου. Το κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες ή εάν πρόκειται για παιχνίδια ατζέντηδων δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα 

Ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσει άμεσα τη διοίκηση του Βόλου για την επόμενη… μέρα είναι η περίπτωση του Ζαν Πιέρ Αγκουστίν Μπαριέντος.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας της Μαγνησίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Super League. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόθεση της διοίκησης είναι να τον καλέσει άμεσα για να του καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο Λατίνος άσος εμφανίζεται ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ομάδα, αλλά και από την συμπεριφορά των ανθρώπων του Βόλου προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζαν Μπαριέντος έχει ήδη δεχθεί τις πρώτες κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, σύλλογοι της Πολωνίας έχουν προσεγγίσει τον Ουρουγουανό, μια και τον γνωρίζουν πολύ καλά από τις καλές εμφανίσεις που είχε κάνει το 2015 με τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας.

Όμως, στο… κόλπο φέρεται πως έχουν μπει και μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σύλλογοι της Μεγαλονήσου έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, μέσω τρίτων, αλλά προτίθενται να προσφέρουν συμβόλαιο στον Λατίνο, μόνο σε περίπτωση που έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί μόνος τον επόμενο… σταθμό της καριέρα του τον Ιανουάριο, καθώς η συμφωνία του με τον Βόλο είναι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ