aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο κελί 24χρονος ΑΠΟΕΛίστας για επίθεση σε οπαδό του Απόλλωνα

Στο κελί 24χρονος ΑΠΟΕΛίστας για επίθεση σε οπαδό του Απόλλωνα

ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΝΤΖΙΗΠΑ

Υπό κράτηση για περίοδο τεσσάρων ημερών τέθηκε χθες 24χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ ως ύποπτος για επίθεση σε βάρος 19χρονου υποστηρικτή του Απόλλωνα. Το επίμαχο επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στο γηπέδο «Alphamega Stadium» στη Λεμεσό, την 21η Μαΐου 2023. Ο ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (8/6) και ανακρινόμενος αρνήθηκε ανάμειξη σε σχέση με την επίθεση σε βάρος του 19χρονου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ωστόσο, έχουν στα χέρια τους γραπτή μαρτυρία ότι ο ύποπτος ενέχεται στα υπό διερεύνηση αδίκημα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμου, καθώς και στο αδίκημα της πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Να σημειωθεί πως το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε χθες και στη σύλληψη ενός 16χρονου σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης περίπου 30 κουκουλοφόρων εναντίον άλλων νεαρών προσώπων το βράδυ της πεπερασμένης Τρίτης (30/5) σε περιοχές της Λεμεσού. Σε βάρος του ανήλικου εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για πέντε ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ