aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές

Επεισόδια βίας στα γήπεδα ή αλλού θα γίνονται εφόσον δεν υπάρχει προπαίδεια, όταν τα πρότυπα είναι άλλα από αυτά που πρέπει και όταν υπάρχει ατιμωρησία. Η βία γεννά βία οπόταν αν οι 50-100 κουκουλοφόροι θέλουν να προκαλέσουν χάος θα το κάνουν.

Το πρόβλημα είναι πως η Αστυνομία για κάποιους λόγους δεν επεμβαίνει πλέον δυναμικά. Μετά τα επεισόδια με τους “Ως Δαμέ” και τις κατηγορίες για υπέρμετρη χρήση βίας εκ μέρους αστυνομικών, δεν έχουμε ξαναδεί την Αστυνομία να παρεμβαίνει δυναμικά.

Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο ειδικά με τους χούλιγκανς, να αντιδρούν οι πολίτες γιατί η Αστυνομία δεν χρησιμοποιεί την ανάλογη βία. Άλλο να έχεις απέναντί σου πολίτες που διαμαρτύρονται και άλλο ταραχοποιά στοιχεία καλυμμένα πίσω από κουκούλες να σπάνε και να καίνε αδιακρίτως. Το να τους αφήνεις να καίνε τα πάντα δείχνεις αδυναμία και χάνεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Είμαστε σίγουροι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Οπόταν αναμένονται αντιδράσεις.

Τς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ