aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Λάρκου

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Λάρκου

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της Κύπρου το διάστημα των γιορτών του Πάσχα, καθώς το όνομά του συνδέθηκε με την Ανόρθωση. Ο λόγος για τον Νεόφυτο Λάρκου, τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Ομόνοιας και υποψήφιο νέο τεχνικό διευθυντή της «Κυρίας».

Η σκόνη που ξεσήκωσε η πληροφορία περί υποψηφιότητας του Λάρκου δεν εμπόδισε καθόλου τον 56χρονο προπονητή να πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια. Βεβαίως, για να ακριβολογούμε ο Λάρκου μετά από ένα μικρό διάλειμμα αποχής όταν αποχώρησε από το «τριφύλλι» παρακολουθεί και μάλιστα πολύ συχνά αγώνες σχεδόν όλων των ομάδων, ιδίως αυτών που εδρεύουν στη Λάρνακα.

Για το ενδεχόμενο πρόσληψη του Νεόφυτου Λάρκου ερωτήθηκε και ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους πράσινους και ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να έρθει κανένας παίκτης στην ομάδα χωρίς τη δική του συγκατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ