aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτιβ: «Δεν ελέγχω τι λέει και τι κάνει η ομάδα»- Σατσιάς: «Έμειναν τέσσερις τελικοί...»

Στιβ: «Δεν ελέγχω τι λέει και τι κάνει η ομάδα»- Σατσιάς: «Έμειναν τέσσερις τελικοί…»

Ερωτηθείς για το μέλλον του στην ομάδα, μετά τη νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής της Πάφος FC Στιβ Κωνσταντινίδης, τόνισε ξανά πως αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι για τον ίδιο. Όπως είπε αυτός δεν ελέγχει ούτε τι λέει ούτε τι κάνει η ομάδα.

Τέσσερις τελικοί τόνισε πως απομένουν για τη Δόξα, μετά την ήττα από την παφιακή ομάδα, ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Σατσιάς, στα οποία όπως τόνισε θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν νίκες.

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντινίδης:

Αρχικά είπε: «Προσπαθώ να κρατήσω την αναπνοη μου. Δεν ξέρω αν έχω ξαναβρεθεί σε παιχνίδι που είχαμε ένα δοκάρι, τρία πέναλτι και 15 ευκαιρίες. Μπορέσαμε Μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ. Δώσαν τα πάντα οι παίκτες μου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Και η Δόξα είχε κάποιες στιγμές όμως πριν να σκοράρουν δεν είχαν κάποιο σουτ προς την εστία. Εμείς τους δώσαμε το γκολ. Δεν πρέπει να το κανουμε αυτό. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να επανέλθει και στο δεύτερο μέρος. Νομίζω τα χάιλαιτς του αγώνα θα διαρκέσουν για μισή ώρα».

Για τα 17 χρόνια που γιορτάζει ο σύνδεσμος των οργανωμένων: «Θα ήθελα να δω το Παφιακό γεμάτο Παφίτες. Ο αγώνας δεν είναι ίδιος χωρίς αυτούς. Ακούω τον εαυτό μου και αυτό δεν είναι πολύ καλό».

Για το μέλλον του: «Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι για μένα. Δεν τι λέει και τι κάνει η ομάδα. Εκτιμώ την ευκαιρία που η Πάφος μου έχει δώσει. Είναι η μπάλα στα δικά τους πόδια ή σε κάποιον άλλο».

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

«Eίμαστε στεναχωρημένοι, προσπαθήσαμε και είχαμε ευκαιρίες. Μετά το 60′ ήταν άναρχο παιχνίδι, η μπάλα ήταν ανεξέλεγκτη. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι ο τερματοφύλακας μας απόκρουσε δύο πέναλτι, είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έμειναν τέσσερις τελικοί, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ