«Στην Κύπρο της διαφθοράς, μάθαμε και το Financial Fair Play»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου, οι οποίοι τοποθετούνται για τις τελευταίες μετεγγραφικές βόμβες της ομάδας τους, ενώ τα «βάζουν» με όσους κακολογούν την παφιακή ομάδα και τους προέδρους τους (Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουπόφ).

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα αδέρφια. Καταρχάς αντιλαμβανόμαστε τον ενθουσιασμό και την χαρά που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών και φίλων της ομάδας μας τις τελευταίες μέρες μετά τις τελευταίες ποιοτικές προσθήκες, όπως και σε εμάς τους ίδιους φυσικά (κάτι που το δικαιούμαστε και το αξίζουμε σαν γνήσιοι οπαδοί αυτής της ομάδας για όσα έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια) όμως καλό θα είναι να παραμείνουμε όλοι μας προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο να στηρίξουμε την ομάδα κρατώντας χαμηλούς τόνους!

Στηρίζουμε την ομάδα και δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους επενδυτές της ομάδας κύριους Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουπόφ, (οι οποίοι έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας κατά πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε για όλα αυτά) αγοράζοντας κάρτες διαρκείας!

Εκτός από τον ενθουσιασμό του κόσμου της ΠΑΦΟΥ τις τελευταίες μέρες, βλέπουμε με μεγάλη μας έκπληξη και απορία, αρκετούς οπαδούς των υπολοίπων ομάδων του κυπριακού πρωταθλήματος να έχουν άποψη και έννοια για το κάθε τι στα της ομάδας μας και για το “καλό” του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ξαφνικά μάθαμε στην Κύπρο της μίζας, της διαφθοράς και του μέσου, ότι υπάρχει το financial fair play και ότι δήθεν στην ομάδα μας γίνετε “ξέπλυμα χρήματος”. Αν έχει κάποιους που κάνουν ξέπλυμα χρήματος τόσα χρόνια στην Κύπρο είναι οι πρόεδροι και παράγοντες σας αγαπητοί μας “φίλοι”.

Εν τέλη έτσι για να μην έχετε έννοια για το αν θα «κλείσει» η ομάδα μας κύριοι, μην αγχώνεστε και μην ανησυχείτε… (αν και παραπάνω τρέμετε και φοβάστε που η ομάδα μεγαλώνει) ο κύριος Σεργκέι Λομάκιν ήρθε για να μείνει.

* Το σκίτσο (σ.σ. το ανάρτησαν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι) είναι από την αθλητική εφημερίδα Goal Νews του Φιλελεύθερου.

Υ.Γ: Ο σύνδεσμος θα είναι σήμερα ανοιχτός μετά τις 19:00

Υ.Γ.1: Οι εγγραφές στον σύνδεσμο συνεχίζονται κανονικά και σας καλούμε να στηρίξετε τον σύνδεσμο μας!!

Υ.Γ.2: Ευχαριστούμε τον Τιμόθεο που κατάφερε και εξαγρίωσε την Ρωσική αρκούδα!!

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ