aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Στην Κύπρο έχουν όλοι άποψη, έφυγε ο Μασιάς και διορθώθηκε η διαιτησία…»

«Στην Κύπρο έχουν όλοι άποψη, έφυγε ο Μασιάς και διορθώθηκε η διαιτησία…»

«Περίμεναν να φύγει ο Μασιάς για να διορθωθεί η διαιτησία, στην Κύπρο έχουν όλοι άποψη για όλα» μ’ αυτή την ατάκα απάντησε στις φήμες που τον κατηγορούν για το διπλό επάγγελμα (πρόεδρος στην Αγία Νάπα και μάνατζερ) σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ο Δημήτρης Μασιάς.

Επίσης, αναφέρθηκε στην μετεγγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό, τον Μιχάλη Ιωάννου, την κυπριακή διαιτησία και το VAR.

Για το τι λέει ο κόσμος: «Στην Κύπρο έχουν όλοι άποψη και όλοι είναι απ’ όλα. Κάνω κάτι που αγαπώ, δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Περίμεναν να φύγει ο Μασιάς για να διορθωθεί η διαιτησία. Δεν έχω ούτε πρόβλημα ούτε κρίνω».

Για την μετεγγραφή του Κωστή: «Δεν ήταν μία απλή μετεγγραφή, δεν είναι ένα απλό σωματείο. Ήταν σκληρές οι διαπραγματεύσεις Είπαμε με τον παίκτη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί ο ποδοσφαιριστής έχει υποχρεώσεις με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν το κρύβω όμως ότι είναι μία μεγάλη μετεγγραφή για όλους. Ελπίζω να πετύχει. Από εμένα θα έχει ότι θέλει».

Για το επάγγελμα του: «Δεν μπορείς να έχεις πολλούς ποδοσφαιριστές, αν έχεις πολλούς δεν κάνεις καλά την δουλειά σου. Θέλεις 4-5 για να στέκεσαι καλά δίπλα τους».

Για το αν του επιτρέπει ο κανονισμός να κάνει το διπλό επάγγελμα: «Και να με ενημερώσει η ΚΟΠ θα επικαλεστώ ότι η εταιρεία μου είναι αλλού. Δεν με ενδιαφέρει. Να βλέπουν την θετική πλευρά, πέρσι τσακωνόμασταν για να παίζει ο Κωστή και τώρα πήρε μετεγγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Να δουν τη θετική πλευρά».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι τεράστιο κλαμπ. Μέσα στου Ρέντη υπάρχει ολόκληρο νοσοκομείο και εγκαταστάσεις που δεν θα έχουμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Έχουν τα πάντα. Ο Ολυμπιακός θα κρίνει την μετεγγραφή, τι θα πει ο Μασιάς μπροστά στον Καρεμπέ είναι μία σταγόνα στον ωκεανό».

Για τους ποδοσφαιριστές που αδικούνται: «Είναι ο Μιχάλης Ιωάννου της Ανόρθωσης. Αδικείται, είναι ταλέντο. Δεν έχει υπογράψει ακόμα μαζί μας, τον παρακολουθώ και είμαστε ήδη κάθε εβδομάδα σε επαφή. Δεν μπορεί να είναι βασικός στην Εθνική και να μην παίζει στην ομάδα του. Μου αρέσει και ο Σιέλης του ΑΠΟΕΛ».

Για το αν του λείπει η διαιτησία: «Μου λείπουν οι προπονήσεις, όχι η διαιτησία. Πρέπει να μπει το VAR σε κάποια φάση, αλλά αν δεν βάλουμε ξένους θα έχουμε θέματα και προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ