aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτην κορυφή ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Ομόνοια, ισοπαλία στο ΑΕΚ-Ανόρθωση

Στην κορυφή ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Ομόνοια, ισοπαλία στο ΑΕΚ-Ανόρθωση

Το 5 στα 5 πέτυχε απόψε ο ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική του παγκύπριου πρωταθλήματος Futsal επικρατώντας εκτός έδρας του Εθνικού Λατσιών με 0-4 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται και η Ομόνοια (είχε ρεπό), ενώ η ΑΕΛ επικράτησε 4-3 επί του Αραράτ και βρίσκεται και αυτή στους 15 βαθμούς. Στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς, Ανόρθωση και ΑΕΚ συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με την ΑΕΚ  (4-4).

Αν και οι κυανόλευκοι άρχισαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις να προηγηθούν, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανασυντάχθηκε άμεσα και ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα πριν την λήξη του ημιχρόνου, χάρις σε δύο γκολ του Γκαούτσο. Ωστόσο ολοκλήρωσε το παιχνίδι, χωρίς τον Ζιαν Κάρλος που αποχώρησε τραυματίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήρθε στα ίσα (2-2). Η Ανόρθωση προηγήθηκε εκ νέου με τον Γκαούτσο, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ήταν δραματικά και αμφίρροπα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να προηγείται με 4-3 χάρις σε γκολ του Κουλουμπρή, ωστόσο να δέχεται την ισοφάριση, με την ΑΕΚ αγωνιζόμενη με flying goalkeeper.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ