aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτη Σεβάν ο Πάμπος Χριστοδούλου – Η υποδοχή, oι υπογραφές, το κασκόλ και η ανακοίνωση (pic)

Στη Σεβάν ο Πάμπος Χριστοδούλου – Η υποδοχή, oι υπογραφές, το κασκόλ και η ανακοίνωση (pic)

Προπονητής της Σεβάν Αρμενίας είναι και επίσημα ο Πάμπος Χριστοδούλου. Πρόκειται για νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία της χώρας ομάδα, η οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας και στο τρέχον πρωτάθλημα πέτυχε μία νίκη και δέχθηκε μία ήττα σε δύο αγωνιστικές.

Στο πλευρό του Πάμπου Χριστοδούλου θα βρίσκεται ο Γιώργος Κωστή. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο παρελθόν στη Δόξα. Η Σεβάν θα είναι η όγδοη ομάδα που θα προπονήσει ο 53χρονος τεχνικός μετά τις Δόξα, Ολυμπιακό, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Εθνική Κύπρου,  Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα.

Η ανακοίνωση των Αρμένιων

Ο Πάμπος Χριστόδουλου προπονητής της Σεβάν.

Ο 53χρονος προπονητής από την Κύπρο, Πάμπος Χριστοδούλου έχει προσληφθεί ως επικεφαλής προπονητής του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σεβάν.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2006 στην ομάδα Δόξα Κατοκοπία. Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας δούλεψε σε γνωστά κυπριακά σωματεία όπως ο Ολυμπιακός, η Ανόρθωση, η Ομόνοια και η ΑΕΛ.

Το 2014 διορίστηκε επικεφαλής προπονητής της εθνικής Κύπρου και οδήγησε την ομάδα στα προκριματικά του Euro. Πανηγύρισε τις νίκες εναντίον των ομάδων της Βοσνίας, Ισραήλ και Ανδόρας.

Σε επίπεδο συλλόγων, ως προπονητής της ΑΕΛ έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Κατά τη σεζόν 2011/12, η ΑΕΛ του Χριστοδούλου είχε ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Κύπρου. Η ομάδα έχει χάσει μόνο 7 αγώνες σε 26 παιχνίδια.

Τη σεζόν 2012/13, συμμετέχοντας στον προκριματικό γύρο του Champions League, στον τρίτο γύρο, η ΑΕΛ με επικεφαλής τον Χριστοδούλου νίκησε την Παρτιζάν. Τέσσερις φορές αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Κύπρου.

Πριν υπογράψει συμφωνία με τον Σεβάν, εργάστηκε στην ομάδα Νέα Σαλαμίνα

Το ραντεβού του Πάμπου Χριστοδούλου δεν θα αλλάξει το προπονητικό επιτελείο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σεβάν. Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να εργάζεται ως επικεφαλής προπονητής Aghvan Ayvazyan, προπονητής τερματοφυλάκων Armen Avagyan, καθώς και προπονητής φυσικής ετοιμότητας Rafa Bispon. Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθεί ο Έλληνας προπονητής Γεώργιος Κωστής.

Καλώς ήρθατε, και καλή επιτυχία στον Πάμπο Χριστοδούλου.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πολλές νίκες με τον νέο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ