aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτη λίστα και ο Μπεργκ

Στη λίστα και ο Μπεργκ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Πάφος FC τις υποχρεώσεις της. Σαν σε προπόνηση κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, επιβεβαιώνοντας σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι πως είχε τις δυνατότητες για το κάτι παραπάνω. Δηλαδή, να τσεκάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από τη στιγμή που έγινε σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, στην παφιακή ομάδα λένε πως στη νέα σεζόν ο πήχης τίθεται πολύ πιο ψηλά, θα μπουν οι στόχοι από την αρχή και θα κάνουν τα πάντα για να τους διεκδικήσουν.

Και σε αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια, θέλουν να βρίσκεται στον πάγκο ένας ικανότατος προπονητής. Το ξεσκόνισμα βιογραφικών σημειωμάτων είναι σε εξέλιξη, την ίδια ώρα που στη σχετική λίστα φιγουράρουν και γνώριμοι κόουτς. Όπως είναι για παράδειγμα ο Χένινγκ Μπεργκ. Με τον τέως τεχνικό της Ομόνοιας γίνεται βολιδοσκόπηση των προθέσεών του, με την τρέχουσα εβδομάδα να χαρακτηρίζεται σημαντικότατη. Η επιλογή του Νορβηγού, πάντως, βρίσκει αρκετούς υποστηρικτές στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ