aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στενό… πρέσινγκ σε Μανιά!

Η θητεία του Μιχάλη Μανιά στην Ανόρθωση ολοκληρώθηκε. 27 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ο απολογισμός του Ροδίτη σέντερ φορ στη Κύπρο. Ελεύθερος πλέον, εξετάζει προτάσεις που έχει στα χέρια του και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime, o 31χρονος σέντερ φορ δέχεται στενό… μαρκάρισμα από τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για να επιστρέψει στη Ριζούπολη, όπου προπονητής είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Μανιάς ήταν από τα πρώτα «βιολιά» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τη σεζόν 2012-13, όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με Αλέκο Βοσνιάδη προπονητή και Παύλο Μυροφορίδη τεχνικό διευθυντή. Ο τελευταίος ήταν εκείνος που τον πήγε στη Ριζούπολη από τον ΠΑΟ Ρούφ!

Από τότε, ο Δωδεκανήσιος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέστελρο και Πογκόν.

Η ομάδα της Ριζούπολης, αν και έχει στο ρόστερ της με συμβόλαια και για τη νέα σεζόν, Ντάουντα και Ιωαννίδη, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μανιά, η οποία αν γίνει αποδεκτή, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αποχώρηση του ενός εκ των δύο επιθετικών.

Ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης έχει προταθεί και στον Ατρόμητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ