Στα… πορτοκαλιά ο Σεργίου, δανεικός από τη Νέα Σαλαμίνα

Η Αγία Νάπα ολοκλήρωσε άλλη μία σπουδαία μετεγγραφή, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Σεργίου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Αγία Νάπα ως δανεικός από τη Νέα Σαλαμίνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Νάπας: «Η ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Σεργίου. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 02.10.2000 και θα αγωνίζεται με το νούμερο 2. Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και με την πορτοκαλί φανέλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σαλαμίνας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο του ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνου Σεργίου στην ομάδα της Αγίας Νάπας. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε δανεικός με σκοπό να γεμίσει τη χρονιά του με αγωνιστικά λεπτά και να επανέλθει στο ρόστερ της ομάδας μας την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με περισσότερες εμπειρίες. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την καινούργια του ομάδα!».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ