aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτα πιο μεγάλα θέλω κάνει πίσω η Νέα Σαλαμίνα...

Στα πιο μεγάλα θέλω κάνει πίσω η Νέα Σαλαμίνα…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ασυνέπεια σε άλλο ένα ντέρμπι με κύρια ανταγωνίστριά της, έδειξε προψές η Νέα Σαλαμίνα. Όπως και στο 1-3 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έτσι και προψές απέναντι στην Ανόρθωση και μάλιστα στο «Αμμόχωστος», δέχτηκε δίκαιη ήττα με 0-2. Άλλωστε, στον δεύτερο γύρο ανταποκρίθηκε μόνο στο εκτός έδρας 1-0 επί της ΑΕΚ σε παιχνίδια με τις ομάδες του λεγόμενου τοπ 6 (ΑΠΟΕΛ 0-4, Απόλλων 0-3, τα άλλα ματς). Πλέον, η προσπάθεια για εξασφάλιση θέσης στην πρώτη εξάδα περιπλέκεται και οι εναπομείνασες δύο αγωνιστικές μετατρέπονται σε θρίλερ.

Στον ορίζοντα, όμως, προβάλλει άλλο ένα παιχνίδι… υψηλού κινδύνου. Οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν την ερχόμενη Κυριακή από την επίδοξη πρωταθλήτρια και δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΛ. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα για τον βαθμό δυσκολίας του επερχόμενου παιχνιδιού στο Τσίρειο, που προφανώς θα είναι εντελώς διαφορετική ιστορία σε σχέση με το 4-1 του πρώτου γύρου.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι θα γεμίσει η… φαρέτρα του, προσδοκώντας ότι θα επιστρέψουν οι προψεσινοί απόντες. Αναμένεται ότι ο Ρομάν Τζολοβάρτ θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Ιβάν Φουστάρ θα αναρρώσει μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζαΐλσον Αραούζο. Τέλος, ο Τσαρλς Ελουντού εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή. Έτσι, υπολογίζονται τρεις ή τέσσερις διαφοροποιήσεις την ερχόμενη Κυριακή, αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ