aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣπουδαία μετεγγραφή, ανακοίνωσε Πολωνό «πύργο»

Σπουδαία μετεγγραφή, ανακοίνωσε Πολωνό «πύργο»

Σε μία σπουδαία μετεγγραφή προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα, καθώς ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του Πολωνού κεντρικού αμυντικού Άνταμ Ντανχ, ο οποίος μετράει συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας μέχρι το 2008, ενώ προέρχεται από 191 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τις Εκστρακλάσα τα τελευταία δέκα χρόνια με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε (2008-2017) και της Άρκα Γκντίνια (2017-18).

Ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Πολωνό ποδοσφαιριστή Adam Danch για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19 και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο! Ο Adam αγωνίζεται ως αμυντικός και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με την ομάδα της Arka Gdynia. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!».

Ιδού η καριέρα του επειδή στην ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας, για άλλη μία φορά δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία πέραν του ονόματος του παίκτη, της καταγωγής του και την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τελευταία φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ