aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Σπόντες» από Κόπιτς: «Όταν ήρθα εδώ…»

«Σπόντες» από Κόπιτς: «Όταν ήρθα εδώ…»

Στεναχωρημένος και απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 2-0 ο προπονητής της Πάφου, Ζέλικο Κόπιτς.

Αρχικά ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Ήταν καλύτεροι, πριν το ματς είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάρτες. Επίσης κάποιοι παίκτες ήταν ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών που είχαν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συμπαγείς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να σκοράρουμε αλλά ύστερα από μία λάθος μετάβαση η ΑΕΛ πέτυχε και δεύτερο γκολ και το παιχνίδι τέλειωσε».

Κληθείς να απαντήσει ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πήγε λάθος: «Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε αλλά σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα. Αναλαμβάνουμε τους οπαδούς μας και την απογοήτευση τους. Έχουν προσδοκίες πέρσι τελειώσαμε πολύ καλά την σεζόν και θέλουν να δουν την ομάδα τους να βελτιώνεται. Μόνο με σκληρή δουλειά θα πάμε μπροστά».

Για το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί: «Είχα πολλά να αντιμετωπίσω από τη πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα αλλά μένουν τα ίδια. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο και έτσι θα κάνω στο επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ