aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣπιλέφσκι: «Εύχομαι νίκη με Ομόνοια και… δώρο από Απόλλωνα»

Σπιλέφσκι: «Εύχομαι νίκη με Ομόνοια και… δώρο από Απόλλωνα»

Στη σημασία της επόμενης αγωνιστικής στάθηκε μετά τη νίκη (2-0) επί του Απόλλωνα ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα του να νικήσει την Ομόνοια και ο συμπολίτης να κάνει ένα… δώρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι:

Στην κάμερα της Cytavision: «Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο. Ήταν το καλύτερο α’ ημίχρονο που είδα όχι μόνο από τον Άρη αλλά γενικά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Εύχομαι από βδομάδας να πάρουμε τη νίκη και ίσως μας κάνει και κάποιο δώρο ο Απόλλων».

Στη συνέντευξη Τύπου – Αρχικά είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Το πρώτο μας ημίχρονο, ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχω δει γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όσο είμαι εδώ. Ήταν φανταστικό, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το κάναμε, μας έκανε κάπως νευρικούς αυτό στο β’ μέρος αλλά πάλι ήμασταν καλοί, σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε σημαντικές απουσίες, Κακόρν, Σόκε και Γιαγκό, όμως δεν φάνηκαν. Και ο λόγος που δεν φάνηκαν είναι επειδή είμαστε ομάδα. Ξανά ένα μεγάλο respect στους ποδοσφαιριστές μου και συνεχίζουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Ομόνοια, εδώ στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και θα δούμε τι θα κάνει ο Απόλλωνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα πάμε το τελευταίο παιχνίδι στην Λευκωσία για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το πώς νιώθει που η ομάδα του βρίσκεται 180 λεπτά από το να γράψει ιστορία: «Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που αισθανόμαστε. Είμαστε τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά. Έχουμε δει να συμβαίνουν τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Παραμένουμε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι. Δεν ήταν εύκολο αυτή την εβδομάδα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε μεγάλο κίνητρο. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχολιάσουμε πως αισθανόμαστε, πρέπει να κρατήσουμε την θέληση και την συγκέντρωση μας. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα το αξίζει, αλλά απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια».

Για τους παίκτες που πήραν θέση στο αρχικό σχήμα λόγω των απουσιών και είχαν θετική παρουσία: «Προτιμώ να έχω αυτό τον ευχάριστο πονοκέφαλο παρά να έχω άλλα προβλήματα. Θα δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι, ο Μπαμπίκα θα είναι έξω γιατί συμπλήρωσε κάρτες. Θα βρούμε τους καλύτερους έντεκα, είναι ομαδικό άθλημα και τους χρειαζόμαστε όλους, Άλλωστε όλοι οι παίκτες σπρώχνουν ο ένας τον άλλο στην προπόνηση για να γίνουν καλύτεροι και αυτός είναι ο βασικός λόγος που έχουμε αυτή την βελτίωση μέσα στην σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ