aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣπιλέφσκι: «Δεν είναι ο τελικός - Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη πίεση από παντού»

Σπιλέφσκι: «Δεν είναι ο τελικός – Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη πίεση από παντού»

Έναν από τους έξι τελικούς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, χαρακτήρισε το αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο προπονητής του Άρη σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε ότι δεν αισθάνονται πίεση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αλλά έχουν τεράστιο κίνητρο και επιθυμία για ρεβάνς από τον αποκλεισμό κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι

Αν έχει κάποια διαφορά το παιχνίδι αυτό από τα υπόλοιπα: «Ειλικρινά δεν έχει καμία διαφορά, γιατί είναι σαν ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Ένας από τους τελικούς. Όχι ο τελικός, και με αυτή την νοοτροπία προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια ακόμη και μπορεί όλοι να περιμένουν ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δε συμφωνώ ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι, με μεγάλο κίνητρο, δεν αισθάνομαι πίεση από την πλευρά των παικτών μου, ούτε τους δημιουργώ πίεση, μιλώντας για αναγκαιότητα της νίκης. Απλά μένουμε συγκεντρωμένοι όπως και στα άλλα παιχνίδια. Πρέπει να προπονηθούμε σκληρά να μάθουμε από τα άλλα παιχνίδια, πρέπει να προπονηθούμε σκληρά να μάθουμε από τα λάθη μας. Να κάνουμε δύο καλά ημίχρονα, όχι όπως στον αγώνα με την Ομόνοια που ήμασταν καλοί μόνο στο δεύτερο μέρος, και σε αυτό επικεντρωνόμαστε κι αυτός είναι ο στόχος».

Αν η πίεση είναι στον αντίπαλο: «Ναι, όπως είπα ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Το πετύχαμε αυτό και τώρα κάθε παιχνίδι είναι σαν μπόνους. Οπότε, το απολαμβάνουμε, αν και ασφαλώς μέσα στην ομάδα έχουμε τους δικούς μας στόχους, αλλά ο βασικός στόχος είναι να μαζεύουμε βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας και να αφήνουμε την καρδιά μας στο γήπεδο, να δίνουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με πολλούς τίτλους, έχουν μεγάλη πίεση από παντού και από τους φιλάθλους. Τώρα παίζουν με τον Άρη μια μικρή ομάδα, την οποία κανείς δεν περίμενε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας αυτή την περίοδο, οπότε για εμάς είναι ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ξεκάθαρο κίνητρο. Μεγάλο κίνητρο είναι επίσης και το ότι θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα μας με 2-4 γιατί ήταν ένα πολύ ατυχές παιχνίδι εκείνο το βράδυ στη Λευκωσία και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τις άσχημες στιγμές. Είμαστε έτοιμοι έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα τα δώσουμε όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ