aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣωτήρια νίκη με ιστορικό «διπλό» για τη Δόξα

Σωτήρια νίκη με ιστορικό «διπλό» για τη Δόξα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ήθελε νίκη για να σωθεί και τα κατάφερε. Απέναντι στην ελλιπέστατη αλλά και αδιάφορη Ανόρθωση, η Δόξα επικράτησε σχετικά άνετα 3-0 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πανηγύρισε για μία ακόμη φορά την παραμονή της στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι στο ξεκίνημά του δεν είχε καλό ρυθμό, ούτε και φάσεις. Η Δόξα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 35΄ με ωραία κεφαλιά του Μπατίν.

Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διαχειρίστηκαν πολύ καλά την αναμέτρηση στη συνέχεια, έχοντας ουσιαστικά στα δικά τους χέρια τη σωτηρία. Στην επανάληψη η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει και να φθάσει σε κάποιο γκολ, όμως ήρθε το τέρμα του Μουχτάρη στο 55΄ για να δώσει ηρεμία και ασφάλεια στους φιλοξενούμενους.

Η «Κυρία» ήθελε αλλά δεν μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η Δόξα να κοντρολάρει την αναμέτρηση και να μην έχει κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί το ματς. Μάλιστα στο τέλος έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν  στο 81ο λεπτό ο Παβλόφ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ωραίο τακουνάκι και έδωσε την ευκαιρία στους 40 περίπου φίλους της Δόξας να πανηγυρίσουν έξαλλα την παραμονή της ομάδας τους.

Οι λίγοι φίλοι της Ανόρθωσης χειροκρότησαν την ομάδα τους παρά την ήττα και πλέον περιμένουν τη νέα χρονιά με την ελπίδα να δουν την ομάδα τους ξανά πρωταγωνίστρια με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για αρκετούς ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης αλλά και της Δόξας, ενώ και για τον Στρέπελ τελειώνει η δύσκολη θητεία του στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ