aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣωτηρία μέσω του «Αμμόχωστος» ψάχνει η Αλκή

Σωτηρία μέσω του «Αμμόχωστος» ψάχνει η Αλκή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από την αξιοποίηση του «Αμμόχωστος» ίσως εξαρτηθεί σε σημαντικό ποσοστό η παραμονή της Αλκή Ορόκλινη στην Α’ Κατηγορία. Η «Αθάνατη» θα δώσει τα τρία από τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι άουτ στο γήπεδο που χρησιμοποιεί για έδρα της. Αύριο θα υποδεχτεί την Πάφος FC, μία αγωνιστική αργότερα θα φιλοξενηθεί τυπικά από τον Ερμή και στην προτελευταία στροφή θα υποδεχτεί την Ανόρθωση.

Προς το παρόν, ο απολογισμός της στο «Αμμόχωστος» δεν είναι άσχημος για ομάδα που παλεύει να σωθεί. Μετρά 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες, συμπεριλαμβανομένων του 4-2 επί του Ερμή και του 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα, παιχνίδια στα οποία οι αντίπαλοι ήταν τυπικά γηπεδούχοι. Σε ενδεχόμενο λοιπόν που με το τέλος της σεζόν ο απολογισμός φέρει ισοπαλία στις νίκες και τις ήττες (8-3-8), η Αλκή Ορόκλινη θα θέσει γερές βάσεις για την τρίτη συμμετοχή της στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα συνεχόμενη.

Η αρχή της προσπάθειάς της θα γίνει αύριο απέναντι στην Πάφος FC. Παρά τα θετικά αποτελέσματα απέναντί της (1-1, 3-3, 3-0), είναι ανεβασμένη και το έργο των κυανόλευκων αναμένεται πολύ δύσκολο. Ο Κώστας Σακκάς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του σήμερα και θα γνωρίζει ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του. Αισιοδοξία επικρατεί για συμμετοχή του Ούρκο Πάρντο, όχι όμως και για τους Ανδρέα Σταύρου και Όρλιν Στάροκιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ