aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣοκαρισμένος ο Νικολάου

Σοκαρισμένος ο Νικολάου

TOY ΠΑΜΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑ

Στο χώρο του ποδοσφαίρου αναζητεί η Αστυνομία τα κίνητρα των δραστών, που χθες τα ξημερώματα τοποθέτησαν αυτοσχέδια βόμβα στο αυτοκίνητό του διαιτητή Α΄ Κατηγορίας Γιώργου Νικολάου. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2:50 περίπου τα ξημερώματα έξω από την οικεία του κ. Νικολάου στο Ζύγι. Την ώρα εκείνη ο κ. Νικολάου κοιμόταν στο σπίτι του με τη σύζυγο και τις δυο ανήλικες κόρες του.

Στις λακωνικές του δηλώσεις ο κ. Νικολάου δήλωσε κατά σοκαρισμένος από την σε βάρος του ενέργεια, ενώ έδωσε χθες μακροσκελή κατάθεση στην Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι πιθανοί δράστες της παράνομης ενέργειας. Ωστόσο, στην κατάθεση του ο 41χρονος διαιτητής ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται κάποιον για το σε βάρος του περιστατικό.

Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος προξενώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ από το ωστικό κύμα έσπασε και ο πισω ανεμοθώρακας, ενώ προκλήθηκαν και άλλες ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος.

Τη βομβιστική ενέργεια σε βάρος του διαιτητή Γιώργου Νικολάου καταδίκασε με ανακοίνωση του και ο Σύνδεσμος Διαιτητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ