aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣωφρόνης: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Σωφρόνης: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ (3-1) και την απόδοση των παικτών του Απόλλωνα, στάθηκε ο τεχνικός των «γαλάζιων», Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος προπονητής έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας του να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών στο ντέρμπι του Σαββάτου (14/12) που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα είναι δίκαιη η νίκη μας, με μία εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι. Κάποια πράματα στο ποδόσφαιρο γίνονται για ένα λόγο. Μπορεί οι αναγκαστικές αλλαγές να πείσμωσαν τους παίκτες και πήραμε μία σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο, αλλά όταν παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο σε ένα νεκρό γήπεδο δεν είναι ποδόσφαιρο. Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Ανόρθωση δίκαια βρίσκεται εκεί, μαζί με την Ομόνοια είναι οι πιο σταθερές ομάδες. Εμείς καταφέραμε μέσα σε ενάμιση μήνα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να κάνουμε μια ανοδική πορεία και γι’ αυτό είμαστε στην 3η θέση. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα έρθει ο κόσμος της Ανόρθωσης, θέλω να ζητήσω από τους δικούς μας να έρθουν στο γήπεδο. Αν χάναμε σήμερα θα γράφονταν διάφορα. Να πω ότι αυτοί που αντικατέστησαν τους τραυματίες τα πήγαν πολύ καλά και δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα με όλη την έννοια. Αυτοί που μπήκαν μέσα είχαν βοήθεια από όλους. Θα ετοιμαστούμε με τα όπλα που έχουμε απέναντι στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και αήττητη Ανόρθωση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ψηλές εντάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ