aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣκόρπισε με φιλική πεντάρα τον Άρη ο Απόλλωνας!

Σκόρπισε με φιλική πεντάρα τον Άρη ο Απόλλωνας!

Ευρεία φιλική νίκη με 5-0 πήρε ο Απόλλωνας στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του με αντίπαλο τον συντοπίτη Άρη στο Τσίρειο. Σκόρερ των κυανόλευκων οι Μπένσοπ, Μάρκοβιτς, Πίττας, Οικονομίδης και Προκοπίου.

Ο Ολλανδός φορ άνοιξε το σκορ στο 45’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε δευτερόλεπτα προηγουμένως ο Μαλεκκίδης. Το 2-0 σημειώθηκε με σουτ του Μάρκοβιτς από το ύψος της περιοχής στο 48’, ενώ ο Νταμπό στο 56’ κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Πίττας ένα λεπτό αργότερα (3-0).

Το 4-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Οικονομίδης με ωραία κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Πέδρο, ενώ στο 78’ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο επίσης νεαρός Πολυκάρπου με ατομική προσπάθεια και δυνατό πλασέ.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου (46’ Παπαστυλιανού), Φιλιώτης (63’ Πέδρο), Σελίμοβιτς, Σάλαϊ (46’ Ρομπέρζ), Βασιλείου (63’ Οικονομίδης), Μαλεκκίδης (46’ Νταμπό), Μάρκοβιτς (63’ Σατσέτι), Σπόλιαριτς (63’ Προκοπίου), Γιαννιώτας (63’ Ψύχας), Ματέι (46’ Πίττας), Μπένσοπ (63’ Αγκίρε).

Άρης (Λιάσος Λουκά): Λοΐζου, Ντελμίρο, Λόπες, Μοδέστου, Παστελλής, Ελευθερίου, Νταμαού, Κυριάκου, Δημητρίου, Μπάρμπαρο, Αντρέου. Στον πάγκο ήταν Σωφρονίου, Μαμμίδης, Γενεθλίου, Σικόρσκι, Στυλιανού, Παχίπης, Κκωστής, Μιχαήλ, Χριστοδούλου και οι πλείστοι έπαιξαν ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ