aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκέψεις για Λαφράνς αν παραχωρηθεί ο Πάντιτς

Σκέψεις για Λαφράνς αν παραχωρηθεί ο Πάντιτς

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Αλεξάντερ Πάντιτς βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Κύπρο. ΑΕΛ και ΑΕΚ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση που η Δόξα ικανοποιηθεί οικονομικά δεν θα πει «όχι» σε παραχώρηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ότι «δεν παραχωρείται τον Ιανουάριο». Εφόσον, τελικά, στη Δόξα ανάψουν πράσινο για παραχώρηση του Πάντιτς, στα υπόψη βρίσκεται ο Κέβιν Λαφράνς. Ο Γάλλος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και είναι πιθανό να γίνει κίνηση για απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Πάντιτς.

Την ίδια ώρα, ο Φιρμίνο δέχθηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και στη Δόξα έδωσαν το «ok» στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Ήδη ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί παρελθόν από το σωματείο της Κατωκοπιάς.

Εξάλλου, ο Φρεντερίκ Μπουγιότ βρίσκεται στην Κύπρο και είναι θέμα χρόνου η Δόξα να επισημοποιήσει τη συνεργασία της με τον ακραίο επιθετικό από την Γκαμπόν. Δεν προχωρά η περίπτωση Μάριου Στυλιανού αφού στη Δόξα θα θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας κλασικό αριστερό μπακ.

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς σκέφτονται, πλέον, το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κώστας Σακκάς θα έχει σημαντικές απουσίες λόγω καρτών. Δεν μπορεί να υπολογίζει για το προσεχές ματς τους Εγγλέζου, Ολιβέιρα, Σισκόφσκι και Ασαμόα. Επανέρχεται ο Μουχτάρης, ενώ ο Κύπριος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα δύο επόμενα ματς, με Νέα Σαλαμίνα ή ΑΠΟΕΛ, θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών και ο Τραϊτσέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ