aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣκέψεις για διεξαγωγή του Ν. Σαλαμίνα-Ερμής, αύριο μάλλον η απόφαση

Σκέψεις για διεξαγωγή του Ν. Σαλαμίνα-Ερμής, αύριο μάλλον η απόφαση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά τα δέκα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα γίνεται κατανοητό ότι εγείρεται θέμα πότε θα μπορεί να δώσει παιχνίδι, ενώ ήδη αναβλήθηκε το αυριανό ματς με τη Δόξα για την 4η αγωνιστική. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, προς το παρόν υπάρχει μόνο το αρχικό πλάνο της ΚΟΠ, που θα συζητηθεί αύριο και κατά πάσα πιθανότητα θα παρθεί απόφαση.

Για την ώρα λοιπόν, οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προτίθενται να μην αναβάλουν και το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ερμή, που είναι ορισμένος για το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου με τυπικά γηπεδούχους τους ερυθρόλευκους. Αρκεί στα τεστ που θα γίνουν την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, να μην προκύψει άλλο θετικό κρούσμα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, η Νέα Σαλαμίνα θα αγωνιστεί δίχως τους ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν θετικοί στην προηγούμενη εξέταση. Έτσι, απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου δεν θα είναι διαθέσιμοι εννιά παίκτες (αριθμός που προκύπτει από τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του προσφυγικού συλλόγου, Δημήτρη Λάζου, στον Σούπερ Σπορ). Κάτι που σαφώς θα στείλει τους Αμμοχωστιανούς αποδυναμωμένους στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου.

Σε περίπτωση, όμως, που διαγνωστούν την ερχόμενη Παρασκευή νέα θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών, θα αναβληθεί και το παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα-Ερμής, οι ερυθρόλευκοι θα χρωστούν δύο ματς και θα αναζητούνται διαθέσιμες ημερομηνίες για διεξαγωγή τους. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να ξέρουμε περισσότερα αύριο που θα εξετάσει το θέμα η ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ