Σκαπούλλης: «Κακώς μέτρησε το γκολ του Καλτσά, τρίτο πέναλτι για Ανόρθωση»

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων του ΡΙΚ και της εκπομπής «Γκολ και θέαμα», Χρίστος Σκαπούλλης, ανάλυσε τις φάσεις από το παιχνίδι μεταξύ της ΕΝΠ και της Ανόρθωσης. Όπως τόνισε, σωστά δόθηκε πέναλτι στην Ανόρθωση από τον διαιτητή Λεόντιο Τράττο, ενώ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Ράγιος. Τέλος, δεν θα έπρεπε να δοθεί και δεύτερο πέναλτι στην «Κυρία» στο 84’.

Αναλυτικά:

45’: Έγινε φράγμα του Μαϊσουράτζε στον Ράγιος και σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης.

61’: Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ράγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο διαιτητής αντί να ενεργήσει προληπτικά, είδε τον παίκτη της Ανόρθωσης στο τοίχος, δεν τον ενημέρωσε να πάει ένα μέτρο μακριά, κάτι που του προνοούν οι νέοι κανονισμοί.

69’: Έστω και άθελα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μανθάτη και έτσι το γκολ το Καλτσά έπρεπε να ακυρωθεί καθώς με βάση τον νέο κανονισμό εάν ποδοσφαιριστής σκοράρει ή δημιουργεί γκολ, τιμωρείται.

81’: Ορθά έδωσε το πέναλτι της Ανόρθωσης στην ανατροπή του Σαντίκ από τον Κλέιμαν, και ορθά δεν έδωσε κάρτα στον τερματοφύλακα της ΕΝΠ.

84’: Από την στιγμή που ο Κλέιμαν δέχθηκε κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο εντός περιοχής σε παίκτης της Ανόρθωσης, θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της «Κυρίας».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ