aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκαπούλλης – Τσίκινης: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τις «καυτές» φάσεις στο Δόξα - ΑΠΟΕΛ

Σκαπούλλης – Τσίκινης: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τις «καυτές» φάσεις στο Δόξα – ΑΠΟΕΛ

«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει μια παροιμία. Στα του ποδοσφαίρου, όμως και ειδικά σε θέματα διαιτησίας, δεν μπορούν να διαφωνούν τόσο πολύ δύο αναλυτές φάσεων για επίμαχες φάσεις σε ένα παιχνίδι.

Άλλωστε, μιλάμε για εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας και όχι για προσωπικές απόψεις. Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2 και Ηρακλής Τσίκινης στην εκπομπή «Super Monday» στο Digitial ανέλυσαν διαφορετικά τις πιο σημαντικές επίμαχες φάσεις του αγώνα Δόξα – ΑΠΟΕΛ που σήκωσε τη μεγαλύτερη «σκόνη».

Ο κ. Σκαπούλλης είπε ότι με τις λήψεις που βλέπει δεν πέρασε η μπάλα τη γραμμή τέρματος στην κεφαλιά του Σάβιτς, στο πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, με τον κ. Τσίκινη να στέκεται στην «παγωμένη» εικόνα της μπροστινής λήψης και να εκφράζει την άποψη ότι πέρασε ολόκληρη την γραμμή τέρματος και ορθώς μέτρησε το γκολ.

Ανατροπή και πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Μπαλντέ είδε ο Χρίστος Σκαπούλλης, καμία παράβαση η εκτίμηση του Ελλαδίτη πρώην διαιτητή. Ο Ηρακλής Τσίκινης ανέφερε πως περισσότερο πατά στο γρασίδι το πόδι του αμυντικού, ενώ κάκισε την ενέργεια του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι με αρκετή καθυστέρηση και μάλιστα τιμώρησε τον Βινίσιους με κίτρινη κάρτα απλά και μόνο για να ενισχύσει, όπως είπε, την απόφασή του.

Και οι δύο συμφώνησαν πως έπρεπε να διαταχθεί επανάληψη της εκτέλεσης του πέναλτι, καθώς υπήρχαν παίκτες στη μεγάλη περιοχή, ενώ και οι δύο ήταν επιφυλακτικοί για την ορθότητα της γραμμής (ως προς το αν η φάσης σταμάτησε στο σωστό κλάσμα του δευτερολέπτου) στο ακυρωθέν τέρμα του Σόουζα και το κατά πόσο ήταν εκτεθειμένος ο Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ