aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκαπούλλης: Η κόκκινη στον Φιλιώτη, το πέναλτι του Λέσγιακς και η αποβολή που δεν δόθηκε

Σκαπούλλης: Η κόκκινη στον Φιλιώτη, το πέναλτι του Λέσγιακς και η αποβολή που δεν δόθηκε

Τις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και την αναμέτρηση στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και την Ομόνοια ανέλυσε ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

12’ Κίτρινη κάρτα στον Σαμπάλα που δεν δόθηκε.

14’ Ο παίκτης του Απόλλωνα (σ.σ. Χαμάς) βάζει μπροστά την μπάλα και ο Καρώ τον σπρώχνει και δεν τον αφήνει. Κίτρινη που δεν δόθηκε και θα έπρεπε.

35’ Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν σκόπιμο το κτύπημα του Σόουζα στον Χαμάς. Πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί οι παίκτες.

38’ Ο Σόουζα μιλά έντονα προς τον διαιτητή. Συμβουλή δική μου, καλύτερα να δείχνουμε περισσότερο σεβασμό. Δεν μπορεί ένας διαιτητής να αντεπεξέλθει όταν είναι υπό πίεση.

Η πρώτη κίτρινη στον Φιλιώτη δεν ήταν, έπαιξε μπάλα στη φάση με τον Σόουζα.

Δεύτερη κίτρινη στον Φιλιώτη: Χωρίς το φάουλ ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα είχε σοβαρή πιθανότητα να δημιουργήσει επιθετική ενέργεια. Αυτή η προσπάθεια του παίκτη είχε εξ αρχής κίνητρο να στερήσει την επιθετική ενέργεια του Σόουζα. Εδώ είναι μια προσπάθεια του αμυντικού του Απόλλωνα

Δόξα – Ομόνοια

16’ Εύκολη φάση να μην χάνουμε τον καιρό μας. Το είπα πολλές φορές στον Τζιωνή να μην πέφτει εύκολα στο έδαφος.

47’ Ο παίκτης της Ομόνοιας (σ.σ. Λέσγιακς) χάνει την μπάλα και έρχεται σε επαφή με τον αντίπαλο. Πολλές φορές έχω πει ότι όταν ένας παίκτης είναι μπροστά στην περιοχή δεν πρέπει  να τον αγγίζεις. Υπάρχει παράβαση και με το πόδι και πάνω. Σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι.

Αντιαθλητική συμπεριφορά. Έπιασε τον παίκτη και τον έριξε στο έδαφος. Είναι βίαιη συμπεριφορά. Έπρεπε να τιμωρηθεί ο Αντάμοβιτς με κόκκινη κάρτα και ο Ντίσκερουντ με κίτρινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ